Košarka, ABA

20:00 Zadar-Mega 2 @ 2.30 (80:84) Won

Sedmo kolo regionalne ABA lige. Snage će odmjeriti Kk Zadar, i Mega Leks. Tipujem na pobjedu Mega Leksa ukljucujuci i eventualne produzetke.

Mega je ove godine fenomenalna, i trenutno su na omjeru od 5 pobjeda i 1 poraz. Glavni igrači Mege su dva mlada fenomenalna igrača Kostja Mushidi i Goga Bitadze koji su slobodno se moze reci najveci talenti u svom godištu. Uz njih dvojicu tu je još i Mokoka koji je jako dobar igrač i vrhunski je atleta. U dobroj su formi, dobili su nekoliko tijesnih utakmica i djeluju jako zrelo s obzirom na to da Mega ima jako mladu ekipu.
S druge strane Zadar je po imenima jedna od najlošijih ekipa lige. Nemaju pravog šutera, imaju dva ispodprosječna Amerikanca i ne znam zbog čega je Zadar u ovom meču favorit. Novca nemaju, pokusali su nekakav eksperiment dovodjenjem Davisa, medjutim to se neslavno zavrsilo. Mega je ekipa koja ima glavu i rep. Mushidi i Bitadze su sigurno top 5 najtalentovanijih igrača u svom godištu, igraju jako brzu košarku, odlično šutiraju za tri, mnogo su bolje otvorili sezonu i vjerujem da u ovom meču mogu do pobjede. Sretno
 Fedexxx | @ 09.11.2018, 00:09:46 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati