Nogomet, Championship

20:45 Wolverhampton - Reading oba tima daju gol Da @ 2.10 (3:0) Lost

Od gotovog napravise veresiju Wolvesi, delovali su kao Man City za ostatak Championshipa u vecem delu sezonu ali zbog samo jedne pobede na poslednjih pet utakmica dopustili su Cardiffu da pridje na samo tri boda dok su Aston Villa pa i Fulham udaljeni na sedam odnosno osam bodova. Bila bi prava katastrofa ukoliko bi i sutra prosuli bodove, no verujem da imaju dovoljno kvaliteta ali i karaktera da nadju nacin da izadju iz ove krize.
Ali samar koji su primili u vidu poraza od Aston Ville rezultatom 4:1 na gostovanju u proslom kolu jos uvek bridi na obrazu i nisam siguran da ekipa ima toliko samopouzdanja da bi sutra razbila Reading bez vecih problema. Istina, ceta Japp Stama ne briljira, sta vise ne moze nikoga da pobedi - 4 remija i 3 poraza na poslednjih sedam meceva! To ih je srozalo u donji dom lige sa 36 osvojenih bodova, sest vise od prvog ispod crte - Birminghama. Ali i pored toga sto su poslednju pobedu ostvarili u Januaru, Reading je postigao barem gol na svih tih sedam utakmica. Uz to je imao i par goleada tipa 3:3 sa Derby County, 1:3 protiv Sheffield Wednesdeya- i 2:2 u proslom kolu protiv Leedsa.
Dakle Wolvesi imaju imperativ pobede, imaju i kvalitet na svojoj strani ali odbrana nije na nivou vec duzi niz utakmica. Sacuvali su samo jednom mrezu u proteklih mesec dana a na poslednjih sest utakmica imaju gol razliku 9:10! I Reading ima imperativ pobede jer bi ovakvim tempom mogli da vrlo lake zavrse ispod crte, samo ih katastrofalne partije Birminghama i Burtona drze na bezbednoj distanci za sada. Mozda nije realno da stvarno i otkinu ovde bod ali napad je u dobrom ritmu i ukoliko postignu ovde gol i odigraju korektnu utakmicu to bi mogao biti dobra baza za pobede u narednim kolima protiv sebi slicnih ekipa.
  | @ 13.03.2018, 15:55:58 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati