Hokej na ledu, SAD: AHL

23:55 Tucson Roadrunners - San Jose Barracuda (zbroj golova 5.5) V @ 1.75 (5:0) Lost

I treća moja analiza za danas jeste utakmica američkog AHL-a u kojoj će se sastati Tucson Roadrunners i San Jose Barracuda, sa početkom u 03:05h u dvorani Tucson Convention Center. Ekipa Tucson Roadrunnersa trenutno se nalazi na 5. poziciji zapadne konferencije sa 15 osvojenih bodova uz skor 5-2-1-3 iz 11 utakmica, i gol razliku 41:37. U posljednjih pet utakmica zabilježili su dvije pobjede u regularnom vremenu, jednu pobjedu nakon produžetaka i dva poraza u regularnom vremenu. Posljednju utakmicu igrali su kod kuće protiv San Diego Gullsa, a pobijedili su sa 6:3.
S druge strane njihov današnji protivnik, ekipa San Jose Barracude trenutno se nalazi na 1. poziciji zapadne konferencije sa 19 osvojenih bodova uz skor 8-1-1-1 iz 11 utakmica, i gol razliku 43:21. U posljednjih pet utakmica zabilježili su četiri pobjede i jedan poraz u regularnom vremenu. Posljednju utakmicu igrali su kod kuće protiv Stockton Heata, a pobijedili su sa 5:2.
U posljednjih 5 međusobnih utakmica, Tucson je slavio u tri u regularnom vremenu i jednu nakon penala, a San Jose u jednoj u regularnom vremenu. Posljednju međusobnu utakmicu igrali su ove sezone, u toj utakmici San Jose je bio domaćin, a bilo je 2:2 u regularnom vremenu, a nakon penala slavio je Tucson sa 1:0.
Ovdje sam se odlučio na tip zbroj golova 5.5 - više, a koeficijent za ovaj tip je 1.75. Razlog zbog kojeg sam se odlučio na ovaj tip jeste taj što su ovo dvije jako dobre i kvalitetne ekipe koje se nalaze u jako dobroj formi, a po utakmici obje ekipe postižu skoro po 4 gola, što je veoma efikasno. Tako da večeras očekujem mogu slobodno reći lagan prolaz.

Sretno svima koji prate :) I
 TheRock | @ 09.11.2018, 19:55:06 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati