Nogomet, Svedska Superettan

19:00 Trelleborgs - Gefle 1 @ 1.50 (0:1) Lost

Za drugi par danas izabrao sam duel 13. kola druge svedske lige izmedju Trelleborgsa i Geflea.Gefle je prosle sezone ispao iz prve lige, a ocigledno da se taj pad nastavlja i u ovoj sezoni.Nalaze se u ogromnoj rezultatskoj krizi i ja jednostavno ne vidim kako se mogu izvuci iz svega ovoga.Trenutno su na poslednjem mjestu na tabeli sa samo 5 osvojenih bodova iz 12 meceva, a imaju skor 1-2-9 sa gol razlikom 12:28.Ocigledno je da su im pred pocetak ove sezone otisli svi najbolji igraci, a zamjene koje su doveli nisu dovoljno kvalitetne.Nalaze se u katastrofalnoj formi, s obzirom da su vezali cak 8 poraza i jednostavno ne vidim nacin da danas izbjegnu i deveti poraz u nizu.Takodje Trelleborgs ima 5 vezanih pobjeda protiv Geflea, a u gostima Gefle ih nikad nije uspio dobiti.Mislim da se to nece desiti ni danas i da ce Trelleborgs doci do 3 vrlo bitna boda u borbi za promociju.Oni su trenutno na 7. poziciji na tabeli sa 17 osvojenih bodova, a kod kuce su veoma dobri sa skorom 3-2-0 i gol razlikom 15:5.Recimo kuci su uspjeli savladati cetvrtoplasirani Orgryte sa nevjerovatnih 6:0 i petoplasirani Osters sa 4:1, tako da vjerujem da ni Gefle nece predstavljati nikakav problem.Obje ekipe ce biti u najjacim sastavima.
Trelleborgs: Johansson – Tideman, Blomqvist, Andersson, Pallander, Pode, Haynes, Nilsson, Jovanovic, Camara Jonsson, Islamovic.
Gefle: Stromberg – Lans, Rauschenberg, Bjorkman, Floren, Lohilcangas, Johansson, Ljunberg, Makondele, Oremo, Hummet.Srecno!
  | @ 19.06.2017, 15:24:16 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati