Tenis, WTA - SINGL: Rim (Italija)

11:30 Stephens S. - Konta J. 1 @ 1.55 (1:2) Lost

Ždrijeb je u drugom kolu WTA turnira u Rimu spojio Sloane Stephens i Johannu Kontu. Stephens je 8. tenisačica svijeta po WTA ljestvici. Najbolji ranking karijere joj je 6. mjesto prošle godine, no vjerujem da će ove godine nadmašiti i to. Od većih stvari koje je odradila ove sezone spomenuo bih osminu finala Australian Opena što se tiče tvrde podloge, te naravno Madrid sa početka mjeseca gdje je došla do polufinala.
S druge strane terena stajati će Britanka Konta, 42. igračica svijeta. Od važnijeg spomenuo bih zemljani turnir u Maroku, točnije u Rabatu, gdje je došla do finala. Realno, nije konkurencija bila neka, jer je do finala došla pobjedama protiv Wang, Bogdan, Hsieh i Tomljanović koje se realno ne mogu mjeriti sa jednom Stephens.
Odigrale su jedan međusobni meč i to ove sezone na tvrdoj podlozi u Brisbaneu, gdje je Konta bila bolja u dva seta. Vrijeme je da Stephens uzvrati, u dobroj je formi, kvaliteta je daleko na Američkoj predstavnici i vjerujem da njezina pobjeda danas neće doći u pitanje. Sretno!
 Emilkova | @ 15.05.2019, 10:14:26 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati