Nogomet, Engleska 1.

17:00 S. Aguero daje gol / Liverpool - Man. City Da @ 2.10 (ne) Lost

Današnji dvoboj Liverpoola i Manchester Citya je definitivno poslastica vikenda. Liverpool igra u najboljoj formi sezone, zadnji poraz su doživjeli skoro prije tri mjeseca, na zadnjih pet ligaških utakmica su zabili barem dva gola, ukupno 16. A što tek reći za City, melju sve protivnike, igraju i FA kup i Liga kup, a može se reći da su praktički već osvojili prvenstvo.
Ja ću se u ovoj utakmici odlučiti za tip da Aguero daje gol. Zabio je dosad 13 golova u 17 nastupa, samo jedan manje od Sterlinga koji je i odigrao tri utakmice više. Aguero se nalazi u odličnoj napadačkoj formi, zabio je gol u zadnjem kolu Watfordu, zatim dva komada u FA kupu Burnleyu, a upisao se u strijelce i u Liga kupu protiv Bristol Citya. Ima dobra iskustva s Liverpoolom, zabio je prvi gol u prošlom susretu kada je City pobjedio 5:0, a u zadnjih pet međusobnih susreta u kojemu je City postigao gol, četiri puta je upravo Aguero bio strijelac.
Ako gledamo susrete Citya i najjačih klubova lige, Aguero je kako sam već naveo zabio u prvom ogledu s Liverpoolom, protiv Chelsea nije nastupio zbog ozljede, protiv Arsenala je zabio gol, a protiv Manchester Uniteda je ostao na klupi. Tada je među prvih jedanaest počeo Gabriel Jesus, ali budući da je on ozlijeđen, nema straha da se tako nešto ponovi. Te protiv Tottenhama je odigrao 58. minuta, ali se nije upisao u strijelce.
Danas se očekuje dosta golova, a uz Sterlinga Aguero je prvi kandidat za strijelca. U dobroj je formi i nadam se da će nastaviti golgeterski niz.
  | @ 14.01.2018, 00:08:12 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati