Hokej na ledu, SAD: AHL

23:55 Rochester Americans - Syracuse Crunch (zbroj golova 5.5) V @ 1.60 (2:2) Lost

Druga moja analiza za danas jeste utakmica američkog AHL-a u kojoj će se sastati Rochester Americans i Syracuse Crunch, sa početkom u 01:05h u dvorani Blue Cross Arena. Ekipa Rochester Americansa trenutno se nalazi na 3. poziciji istočne konferencije sa 19 osvojenih bodova uz skor 7-2-1-3 iz 13 utakmica, i gol razliku 50:37. U posljednjih pet utakmica zabilježili su četiri pobjede i jedan poraz u regularnom vremenu. Posljednju utakmicu igrali su kod kuće protiv Cleveland Monstersa, a pobijedili su sa 5:2.
S druge strane njihov današnji protivnik, ekipa Syracuse Cruncha trenutno se nalazi na 11. poziciji istočne konferencije sa 8 osvojenih bodova uz skor 4-0-0-5 iz 9 utakmica, i gol razliku 29:31. U posljednjih pet utakmica zabilježili su dvije pobjede i tri poraza u regularnom vremenu. Posljednju utakmicu igrali su kod kuće protiv Belleville Senatorsa, a pobijedili su sa 6:1.
U posljednjih 5 međusobnih utakmica, Syracuse je slavio u dvije, a Rochester u tri u regularnom vremenu. Posljednju međusobnu utakmicu igrali su ove sezone, u toj utakmici Rochester je bio domaćin, a bilo je 6:3.
Ovdje sam se odlučio na tip zbroj golova 5.5 - više, a koeficijent za ovaj tip je 1.60. Razlog zbog kojeg sam se odlučio na ovaj tip jeste taj što su Americansi trenutno najefikasnija ekipa u ligi, a s druge strane i Crunchi su efikasni iako su dali samo 29 golova, ali su odigrali i samo 9 utakmica, što je daleko ispod svih, Americansi su recimo odigrali 4 utakmice više što je dosta više. Pa tako da ovdje očekujem efikasnu igru sa obje strane.
 TheRock | @ 09.11.2018, 19:55:06 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati