Nogomet, ŠPANJOLSKA: LaLiga

21:00 Real Sociedad - Mallorca 1 @ 1.51 (1:0) Won

I treća moja analiza za danas jeste utakmica 9.kola španjolske LaLige u kojoj će se sastati Real Sociedad i Mallorca, sa početkom u 21:00h na stadionu Reale Arena u San Sebastianu. Ekipa Real Sociedada trenutno se nalazi na 3. poziciji sa 17 osvojenih bodova iz 8 utakmica, a skor im je 5-2-1. Posljednju utakmicu igrali su u 8.kolu domaćeg prvenstva u gostima protiv Getafea, a remizirali su sa 1:1.
S druge strane njihov današnji protivnik, ekipa Mallorce trenutno se nalazi na 12. poziciji sa 11 osvojenih bodova iz 8 utakmica, a skor im je 3-2-2. Posljednju utakmicu igrali su u 8.kolu domaćeg prvenstva kod kuće protiv Levantea, a pobijedili su sa 1:0.
U posljednjih 5 međusobnih utakmica, Sociedad je slavio u četiri, a Mallorca u jednoj. Posljednju međusobnu utakmicu igrali su pretprošle sezone u 21.kolu lige, u toj utakmici Sociedad je bio domaćin, a bilo je 3:0.
Ovdje sam se odlučio na tip pobjeda domaće ekipe, a koeficijent je 1.51. Razlog zbog kojeg sam se odlučio na ovaj tip jeste taj što je Sociedad kvalitetnija ekipe, koja pri tome igra i na svom terenu, gdje su posebno pružaju dobre partije. Ove sezone Sociedad je iz 4 utakmice na svom terenu, osvojio čak 10 bodova, što je 3 pobjede i jedan remi, dok je Mallorca iz 3 utakmice na strani, osvojila 3 boda, ostvarili su jednu pobjedu i dva poraza, a postigli su svega 2 gola, a primili čak 8. Sociedad ove sezone nije primio gol na svom terenu, a tako očekujem da bude i večeras. Mallorca je na ovom stadionu slavila daleke 2003 godine, što je skoro pa 20 godina, a od tada je Sociedad upisao 8 vezanih pobjeda, i postigao čak 17 golova, dok je Mallorca postigla tek 3. Posljednji put su postigli gol na San Sebastianu 2007 godine, a od tada su odigrali 5 utakmica i na svakoj su ostali bez proslave gola. Tako da, večeras od Sociedada očekujem trijumf, bez većih problema.

Sretno svima koji prate ;)
 TheRock | @ 16.10.2021, 17:35:34 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati