Nogomet, Poljska: Ekstraklasa

20:30 Pogon Szczecin - Piast 2 @ 1.70 (0:0) Lost

U 36. kolu Poljske prve lige igrati će prva i posljednja momčad ove playoff skupine. Pogon je zadnji na ljestvici sa 48 bodova, ima čak 16 bodova manje od Lechie koja drži kvalifikacije za Europsku ligu što je nedostižno, tako da ona sad do kraja igra samo revialne utakmice. U posljednjih 5 utakmica po dva poraza i remija, te jedna pobjeda. Kod kuće ne znaju za pobjedu od drugog mjeseca ove godine što je pet utakmica u nizu.
S druge strane, Piast je iznenađenje ove sezone, pošto su prošle sezone igrali skupinu za ispadanje, te malo je falilo da ispadnu. Ligu su završili na trećem mjestu, no sa sjajnim igrama dva kola prije kraja drže prvo mjesto s bodom prednosti ispred Legije iz Varšave, odnosno četiri boda od Lechije. Šest pobjeda zaredom, pobjeđuju sve redom i ako je itko zaslužio naslov onda je upravo to ova ekipa. Ove dvije ekipe susrele su se dva puta ove sezone i u oba navraza je slavio Piast, prvo u gostima 2:0, odnosno kod kuće s velikih 3:0.
Koeficijent je u padu, sad je solidnih 1.70 i u ovaj par dajem velike nade za prolaz, Piastu jednostavno trebaju pobjede do kraja, te vjerujem da neće propustiti ovu priliku, postati prvacima svoje države. Sretno!
 Emilkova | @ 15.05.2019, 10:14:26 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati