Rukomet, LHN

20:45 Nantes - PSG X2 @ 1.71 (27:27) Won

Dok ovo pišem Wwin je digao granicu na pobjedu PSG-a s 1.75-2.14.
Ima tu puno pluseva zašto je na PSG ovako veliki koeficijent, nantes igra sjajno ove sezone,naročito zadnjih mjesec dana.Dobio je 3 zadnje domače tekme u LP,redom Zagreb,Wislu pa i jednu veliku Barcelonu.H2H protiv PSG-a kaže da su ih pobijedili zadnje 2 tekme,doma u prvenstvu i na početku sezone u Super kupu. Cijela ekipa igra odlično a Dumoluin je po formi ispred jednog Omeyera i Gerrarda,no vidjet če mo koga če Dinart voditi na EP.Po svemu prikazanom od nantes ove sezone ovo je tekma 50/50.

Iako i dalje raste kvota na PSG ja mislim da oni danas mogu do pobjede,te da če to i učiniti.Previše im se Montpellier odmaknuo, pa iako im je forete ove sezone naslov u LP,vjerujem da neče ni sezonu tako lako pustiti.I dalje je to vrhunska ekipa koja je u LP dobila i Kielce i Veszprem u gostima,pa ne vidim zašto ne bi i Nantesa.Igraju odličo uz poneke kikseve i ne vidim zašto ne bi mogli danas slaviti kod Nantesa.

Nisam nigdje našao da ima nekih izostanaka kod PSG-a,sad da li ide puno uplata na Nantes pa zato raste kvota na PSG (možda Karabazići imaju nešto s tim ;)) ali za mene ovo je tekma 50/50 i očekujem egal utakmicu do samog kraja.Vrlo lako je moguče da če golmani odlučivati utakmicu,ali znamo da je Omeyer uvijek najbolji u največim utakmicama,pa očekujem da bude i večeras. Često se znalo desitida kada je rastao koeficient na neku ekipu da bi upravo oni i dobili,zato i igram X2 na remi ili na pobjedu gostujuče ekipe PSG-a.
 Jazbec | @ 07.12.2017, 13:09:01 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati