Tenis, ATP: Buenos Aires, Argentina

19:30 Monfils- Cuevas zbroj gemova 22.5 više 2 @ 1.90 (6:1 6:4) Lost

Sastaju se Monfils i Cuevas, u okviru 1/16 finala ATP-a Buenos Aires, a ja tipujem ovde na varijantu preko 22.5 gemova.

Monfils, inače meni jedan od drazih tenisera, sto po svojim nenormalno zanimljivim, što po svojim dobrim igrama, zbog povrede neke iz prosle sezone se sada nalazi na 43.mestu na tabeli. Njegova najbolja pozicija je bila 2016.kada je zavrsio na 7.poziciji na tabeli, a prosle sezone zbog te povrede zavrsio je na skoru 20:14 i na 46.poziciji. Verujem da će Monfils uskoro uhvatiti zalet i da ćemo ovog tenisera ubrzo videti u top 20. On je ove sezone na skoru 6:2, na sljaci 1:1, a da je već poceo da hvata zalet govori i cinjenica da je osvojio jedan turnir već, a to je Doha. Samim tim pokazao je da ima kvaliteta, a sto se danasnjeg meca tice, vazi za blagog favorita, mada mislim da neće ovo biti nimalo lak meč, jer Cuevas prikazuje dobre partije na ovoj podlozi.

Cuevas je 32.teniser sveta, koji je ove sezone na skoru 4:2. Sljaka je inace njegova omiljena podloga, pa je tako maltene sve turnire u svojoj karijeri upravo dobio na ovoj podlozi. I iz tog razloga, verujem da će danas dobro igrati, pa verujem da ćemo ovde videti borbu u 3 seta, stoga sam se odlucio za over. Prosle sezone je na sljaci upisao skor od 19:10 i osvojio je 2 turnira, jedan celindzer, jedan ATP.

Po mom misljenju, Monfils jeste kvalitetniji teniser i prikazuje nesto bolju igru, ali Cuevas igra veoma dobro na sljaci, ovo je njegova podloga, te i očekujem zestoku brobu. Sastajali su se do sada 4 puta, skor je 3:1 za Monfilsa. Srećno!
 stewie | @ 13.02.2018, 15:59:12 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati