Nogomet, NORVEŠKA: 1. Division

19:00 Mjondalen-Aasane gost daje gol/ da @ 1.55 (da) Won

Do sada Asane kada gostuje uzeo sam omjer uposlednjih pet meceva sto su odigrali te ce nam to odgovoriti da li su sposobni danas da postignu gol,dakle u tim mecevima Asane postigao 2/5 puta kod golove,sto govori da je na nekoj statistici koja nije losa sto moze mnogo bolje ali ipak ovaj mec im je dosta vazniji.Kod kuce igraju mnogo bolje,tu su padali I neki jaci rivali,a vidimo da jako ofanzivno igraju poslednje meceve. Asane sigurno moze da postigne gol na ovoj kvoti koja je odlicna.Ocekuje se da ovde u ovom mecu Mjondalen bude taj koji ce diktirati igru,ali isto tako oni ce vise drzati posjed,a to je prilika da pogrijese I Asane dodje do neke od prilika da se postigne gol.Ocekuje se jedan mec na dva do tri gola,tako da moguce je da ovde gost prvi povede vec u prvom poluvremenu,ali dosta je sigurnije da igramo da ce u mecu da postigne gol. Ovde sam odigrao da gost daje gol,sto se moze I ocekivati jer oni nisu los tim. Asane je tim koji igra dobro,te on je taj koji sigurno moze da postigne danas barem jedan gol. Asane igra na gostujucem terenu,sto ce mu pomoci da se suprostave dosta jacem Mjondalenu tako da ocekujem da moze da dadne barem taj gol. Gost igra solidno kada dobije priliku da trci kontru I igra jako dobro kada ima korner iz prekida su jako opasni mogu I tako da daju gol,sigurno da mogu da postignu gol iz sansi koje ce danas imati. Domacin ove godine redovno zna da prima gol I kuci,sto se I danas ocekuje.Mjondalen statisticki kod kuce je primio gol u poslednjih pet 2/5 gol sto govori da to uopste nije losa statistika pred ovaj mec.Dok u omjeru poslednji mec je Asane postigao gol, tako da je mozda I za danas za ocekivati da oni postignu jedan gol.Vjerovatno mec na dva gola,mogao bi I Asane da pokaze sta zna,te da u nekoj guzvi postigne gol.
 milorad34 | @ 21.08.2018, 11:09:12 | 1 komentar
Dex

@21.08.2018, 12:33:07
Åsane je bez jednog od najboljih strijelaca Erik Huseklepp a mislim kako Antwi ipak nije taj kapacitet da bi dao giol jako dobrom Mjøndalenu a mislim da će biti više okrenut defanzivi pošto im fali i standardni branič Sondre Bjørnshol koji je potpisao za Viking.
Åsane je prosječna ekipa sredine tablice dok Mjøndalen pretendira za jedno od dva mjesta za direktnu promociju u višu ligu

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati