Nogomet, Kvalifikacije EL

19:00 Milsami-Slovan Bratislava X2 @ 1.25 (2:4) Won

Susret iz Moldavije između domaceg Milsama te Slovana iz Bratislave.Vjerujem da je kvalitet na strani gostiju i ocekujem da potvrde to i da se u Slovacku vrate neporazeni.
Milsami u prvenstvu vodi trku oko prvog mjesta sa Serif Tiraspolom.Trenutno su 2. sa 30 bodova, 3 manje od lidera.Ono sto krasi Milsam je odbrana,primili su 8 golova sto je 0,6 po mecu,ali ono sto ih moze brinuti da su 2 puta porazeni u prvenstvu i to oba puta su porazeni kod kuce.Danas ce protiv sebe imati discplinovanu ekipu Slovana i nesto nevjerujem da ce se postaviti efikasno uprskos tome sto igraju kod kuce,vec bi mogli braniti gol i probati ugroziti protivnika iz kontri.
Slovan iz Bratislave je u prvenstvu zadnji mec odigrao prije 2 mjeseca kada su savladali Zlinu 3:2.Od tada su odigrali 6 prijateljskih meceva,gdje imaju omjer 2-2-1,a prije 7 dana su savladali Club Americu 5:0 i tako se napunili samopouzdanjem pred gostovanju u Moldaviju.
Razlika u kvaliteti je jasna,liga Slovacke je ubjedljivo bolja od Moldavske i ovdje Slovan vazi za favorita sa cim se ja slazem i ocekujem da ovdje drze inicijativu i dođu do povoljnog rezultata.
SRETNO!!!
 Kazo98 | @ 12.07.2018, 17:46:39 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati