Nogomet, Island: Pepsideild

21:15 Keflavik IF - KR Reykjavik 2 @ 1.60 (0:4) Won

I treća moja analiza za danas jeste utakmica 9.kola islandske Pepsideild lige u kojoj će se sastati Keflavik IF i KR Reykjavik, sa početkom u 21:15h na stadionu Nettovollurinn. Ekipa Keflavika trenutno se nalazi na 12. (posljednjoj) poziciji sa 3 osvojena boda iz 8 utakmica, uz gol razliku 6:14. U posljednjih pet utakmica zabilježili su dva remija i tri poraza. Posljednju utakmicu igrali su u 8.kolu domaćeg prvenstva u gostima protiv Fylkira, a izgubili su sa 2:0.
S druge strane njihov današnji protivnik, ekipa KR Reykjavika trenutno se nalazi na 7. poziciji sa 10 osvojenih bodova iz 8 utakmica, uz gol razliku 11:11. U posljednjih pet utakmica zabilježili su jednu pobjedu, dva remija i dva poraza. Posljednju utakmicu igrali su u 8.kolu domaćeg prvenstva kod kuće protiv Hafnarfjordura, a remizirali su sa 2:2.
U posljednjih 5 međusobnih utakmica, Reykjavik je slavio u svih pet susreta. Posljednju međusobnu utakmicu igrali su u sezoni 2016 u polufinala kupa, u toj utakmici Reykjavik je bio domaćin, a bilo je 4:0.
Ovdje sam se odlučio na tip pobjeda gostujuće ekipe, a koeficijent za ovaj tip je 1.60. Razlog zbog kojeg sam se odlučio na ovaj tip jeste taj što je KR Reykjavik daleko kvalitetnija ekipa od Keflavika, a to najbolje pokazuje zakucana posljednja pozicija večerašnjeg domaćina. Gost se nalazi u boljoj formi, a i u međusobnim utakmica su daleko, daleko bolji. Reykjavik ima 7 bodova više od Keflavika, koji je nakon 3 utakmica kod kuće osvojio 0 bodova, dok je KR u gostima iz 5 utakmica osvojio 5 bodova. Tako da ovdje je realno za očekivati sigurnu pobjedu gosta, jer sezona je tek na početku, i bodove u ovakvim utakmicama KR mora da osvaja ako želi što bolji plasman. Tako da od njih večeras očekujem laganu pobjedu.

Sretno svima koji prate :)
 TheRock | @ 14.06.2018, 15:42:38 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati