Rukomet, SP

18:00 Island-Hrvatska 2 @ 1.30 (27:31) Won

Drugi mec je susret Islanda i Hrvatske,gdje ne bi trebalo biti vecih problema za Kauboje i ocekujem da ce ostvariti pobjedu.Iako iz Islanda porucuju da mogu sigurno do trece pozicije,daleko su Hrvatska i Makedonija kvalitetniji od njih a pogotovo jer za Island nece biti najboljeg igraca Sigurdssona,a pored njega ostali su bez Smarasona te Karasona i tu ih ocekuju veliki problemi.
Hrvatska sa druge strane nije sila kao nekad,ali su svakako kvalitetniji od Islanđana i vjerujem da mogu danas upisati pobjedu.Iako u pripremnim mecevima nisu briljirali,kako u napadu tako i u odbrani Hrvatska je opet upisala ubjedljive pobjede i svjesni su da puno bolje moraju raditi u defanzivi.
Nakon što je u petak pobijedila Crnu Goru sa 34-22 u doigravanjima za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska je u drugom dvoboju slavila protiv Italije sa 28-20. Hrvatska rukometna reprezentacija je osvojila HEP Hrvatski kup u Poreču koji je hrvatskim rukometašima bio posljednja provjera uoči Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj. Sada, protiv Islanda, Hrvatska je ogroman favorit za pobjedu Hrvatska je u polufinalu na Europskom prvenstvu izbacila velike Francuze, tako da očekujem pobjedu Hrvatske u ovom susretu. Lino Cervar očekuje pobjedu u prvoj utakmici, a Island putuje na ovo Svjetsko bez svog najbolje strijelca. Vjerujem da ce Hrvatska ostvariti pobjedu u prvoj utakmici. Sretno Hrvatska!
 Kazo98 | @ 11.01.2019, 12:44:14 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati