Nogomet, Island: Pepsideild

20:00 IBV Vestmannaeyjar - Valur Reykjavik (oba daju gol) Da @ 1.69 (0:1) Lost

Prva moja analiza za danas jeste utakmica 9.kola islandske Pepsideild lige u kojoj će se sastati IBV Vestmannaeyjar i Valur Reykjavik, sa početkom u 20:00h na stadionu Hasteinsvollur. Ekipa Vestmannaeyjara trenutno se nalazi na 11. poziciji sa 8 osvojenih bodova iz 8 utakmica, uz gol razliku 9:12. U posljednjih pet utakmica zabilježili su dvije pobjede, jedan remi i dva poraza. Posljednju utakmicu igrali su u 8.kolu domaćeg prvenstva u gostima protiv Vikingur Reykjavika, a izgubili su sa 2:1.
S druge strane njihov današnji protivnik, ekipa Valur Reykjavika trenutno se nalazi na 1. poziciji sa 15 osvojenih bodova iz 8 utakmica, uz gol razliku 14:9. U posljednjih pet utakmica zabilježili su četiri pobjede i jedan poraz. Posljednju utakmicu igrali su u 8.kolu domaćeg prvenstva kod kuće protiv Akureyrija, a pobijedili su sa 3:1.
U posljednjih 5 međusobnih utakmica, Valur je slavio u četiri, a jedna je završila sa neriješenim ishodom. Posljednju međusobnu utakmicu igrali su ove sezone u osmini finala kupa, u toj utakmici Valur je bio domaćin, a bilo je 2:2 u regularnom vremena, a u produžecima 1:0 za Valur.
Ovdje sam se odlučio na tip da će oba tima da daju gol, a koeficijent za ovaj tip je 1.69. Razlog zbog kojeg sam se odlučio na ovaj tip jeste taj što je ovo duel dvije ekipe u čijim mečevima vrlo često ovaj tip prolazi. Jest da je Valur kvalitetnija ekipa, ali igraju na stadionu Vestmannaeyjara, gdje Vestmannaeyjar igra dosta bolje nego u gostima, tako da meni nekako djeluje kao najlogičnije da će i jedni i drugi postići gol večeras. A u posljednjih pet međusobnih utakmica, svih pet puta je ovaj tip prošao, stoga nadam se i večeras sličnom ishodu.
 TheRock | @ 13.06.2018, 17:59:58 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati