Tenis, Mouilleron De Captif

14:00 Halys-Benchetrit 1 @ 1.61 (1:2) Lost

Četvrtfinale challenger turnira koji se igra u Mouilleron-Le-Captifu, Francuska. Snage će odmjeriti dva francuska tenisera, Quentin Halys i Elliot Benchetrit. Tipujem na pobjedu Halysa.

Ovo je odlična kvota na pobjedu Halysa, i value po meni definitivno. Halys je jako dobar teniser, odličan server jako agresivan, odlično gadja i s forehanda i backhanda, iako se od njega ne očekuju neki veliki rezultati, ipak očekujem da ostvari jako dobru karijeru i da bude konstantni član top 50 tenisera svijeta.
S druge strane imamo Elliota Benchetrita. Radi se o teniseru kojem je osim servisa sve ostalo jako skromno. Teži ka tome da poene završava što ranije, i ode li poen u duzu razmjenu u 80% slučajeva poen će pripasti protivniku. Forehand mu je još i dobar, medjutim backhand strana je katastrofalna. U prva dva kola je imao sreće s zdrijebom, i jedino iz tog razloga je u četvrtfinalu. Halys je imao mnogo zahtjevnije protivnike, i obojicu je rijesio u oba seta. Dobio je dva italijanska tenisera Travagliu i Bolellija. Po meni Halys je ovdje ogromni favorit, i sve osim njegove uvjerljive pobjede bilo bi veliko iznenađenje. Sretno
 Fedexxx | @ 09.11.2018, 00:09:46 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati