Nogomet, ŠPANIJA: Kup

21:00 Girona - Villarreal 1. poluvrijeme - raspon zbira golova 1-3 @ 1.45 (0:0) Lost

Fudbaleri Đirone su prošle sezone nažalost ispali iz La Lige i sigurno je da će učiniti sve što je u njihovoj moći da se već ove godine vrate u najkvalitetniji rang španskog fudbala. Situacija sasvim sigurno neće biti nimalo jednostavna pošto se Đirona u ovom trenutku nalazi na sedmom mestu na tabeli Segunde, a poznato je da prvih šest pozicija donose plasman u plej-of što je svakako primarni cilj Đirone za ovu sezonu. U prošlom kolu su fudbaleri ove ekipe doživeli poraz na gostovanju kod Tenerifa, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Kada je u pitanju Viljareal, sigurno je da fudbaleri ove ekipe pružaju dosta bolje partije nego prošle sezone koja je bila zaista katastrofalna. U ovom trenutku se "žuta podmornica" nalazi na sredini tabele, preciznije na devetom mestu, a u prošlom kolu su na svom terenu prekinuli seriju od tri vezana trijumfa, pošto je Espanjol slavio sa 1:2, kom ruku na srce gori pod nogama. Sigurno je da će "žuta podmornica" do kraja šampionata voditi borbu za plasman u Ligu Evrope, što svakako neće biti nimalo lak zadatak pošto se to mesto bori nekoliko izuzetno kvalitetnih ekipa.

Đirona će se više fokusirati na Segundu pošto je primarni cilj povratak u La Ligu, dok je sigurno da Viljareal ima velike ambicije i u Kupu Kralja zbog činjenica da pobednik ovog takmičenja ide u Ligu Evrope, što je svakako glavni cilj "žute podmornice" za ovu sezonu. Zbog svega toga vam predlaćem da igrate na golove, pa se nadam da će u 1 pol biti pogodaka i predlažem od 1 do 3 pogodka u 1 poluvremenu.
 bendabenga | @ 22.01.2020, 09:22:44 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati