Nogomet, MEĐUNARODNE KLUBOVI: Europska Liga, Kvalifikacije

20:37 FK Budućnost PG - FK AS Trenčin (oba daju gol) Da @ 1.60 (0:2) Lost

Prva moja analiza za danas jeste utakmica 1.kola kvalifikacija za Europsku Ligu u kojoj će se sastati FK Budućnost Podgorica i FK AS Trenčin, sa početkom u 20:30h na stadionu Pod Goricom. Ekipa Budućnost Podgorice završila je na 2. poziciji u Prvoj crnogorskoj ligi sa 57 osvojenih bodova iz 36 utakmica, uz gol razliku 44:30. Poslije završetka sezone odigrali su jednu prijateljsku utakmicu. Igrali su je u gostima protiv srpskog Napredka, a izgubili su sa 2:1.
S druge strane njihov današnji protivnik, ekipa Trenčina završila je na 5. poziciji u slovačkoj Fortuna Ligi sa 51 osvojenim bodom iz 32 utakmice, uz gol razliku 75:47. Nakon toga su u polufinalu playoffa za kvalifikacije Europske Lige, kod kuće protiv Ruzomberoka, a pobijedili su sa 4:2. A onda i u finalu protiv Žiline, u regularnom vremenu je bilo 1:1, a dobili su na produžetke sa 1:0. Poslije završetka sezone odigrali su 4 prijateljske utakmice. Zabilježili su jednu pobjedu, jedan remi i dva proza.
Do sada nisu odigrali niti jednu međusobnu utakmicu, tako da će im ovo biti prvi međusobni susret.
Ovdje sam se odlučio na tip da će obje ekipe da postignu pogodak, a koeficijent za ovaj tip je 1.60. Razlog zbog kojeg sam se odlučio na ovaj tip jeste taj što je ovo duel dvije ekipe u čijim mečevima jako često ovaj tip prolazi. U posljednjih 5 utakmica Budućnosti, a u posljednjih 6 utakmica Trenčina, tip da će obje ekipe da postignu pogodak je prošao. A i pored svega toga, u ovom duelu je Trenčin favorit, ne samo u ovom nego i za cjelokupan prolaz prvog kola, ali večeras će igrati u gostima, a poznato je da Budućnost pruža jako dobre partije na stadionu Pod Goricom. Tako da, po meni ovaj tip prolazi bez problema.
 TheRock | @ 12.07.2018, 19:36:14 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati