Nogomet, NIZOZEMSKA: Eerste Divisie

20:00 Feyenoord - VVV-Venlo (broj golova Feyenoorda 2.5) V @ 1.85 (više) Won

Druga moja analiza za danas jeste utakmica zaostalog 11.kola nizozemske Eredivisie u kojoj će se sastati Feyenoord Rotterdam i VVV-Venlo, sa početkom u 20:00h na stadionu De Kuip (Rotterdam), a sudac će biti Bas Nijhuis. Ekipa Feyenoord Rotterdama trenutno se nalazi na 3. poziciji sa 29 osvojenih bodova iz 13 utakmica, uz gol razliku 25:14. U posljednjih pet utakmica zabilježili su četiri pobjede i jedan poraz. Posljednju utakmicu igrali su u 14.kolu domaćeg prvenstva kod kuće protiv PSV Eindhovena, a pobijedili su sa 2:1.
S druge strane njihov današnji protivnik, ekipa VVV-Venloa trenutno se nalazi na 8. poziciji sa 19 osvojenih bodova iz 13 utakmica, uz gol razliku 17:18. U posljednjih pet utakmica zabilježili su jednu pobjedu, dva remija i dva poraza. Posljednju utakmicu igrali su u 14.kolu domaćeg prvenstva u gostima protiv Heraclesa, a izgubili su sa 4:1.
U posljednjih 5 međusobnih utakmica, Feyenoord je slavio u dvije, Venlo u također dvije, a jedna je završila sa neriješenim ishodom. Posljednju međusobnu utakmicu igrali su prošle sezone u 21.kolu Eredivisie, u toj utakmici Venlo je bio domaćin, a bilo je 1:0
Ovdje sam se odlučio na tip da Feyenoord postiže više od 2.5 gola, a koeficijent za ovaj tip je 1.85. Razlog zbog kojeg sam se odlučio na ovaj tip jeste taj što je Feyenoord daleko kvalitetnija ekipa od Venloa, a to najbolje pokazuje stanje na tabeli i osvojeni bodovi. Domaćin se nalazi u puno boljoj formi, a i u međusobnim utakmica su dosta bolji. Feyenoord ima 10 bodova više od Venloa, koji je nakon 7 utakmica u gostima osvojio 8 bodova, dok je Feyenoord kod kuće iz 7 utakmica osvojio svih mogućih 21 bodova. Tako da ovdje je realno za očekivati sigurnu pobjedu domaćina, jer sezona je tek blizu polovine, i bodove u ovakvim utakmicama Feyenoord mora da osvaja ako želi što bolji plasman, a pritom igraju kod kuće gdje pružaju jako dobre partije. Tako da od njih večeras očekujem laganu pobjedu, ali nešto efikasniju sa minimalno 3 gola u mreži Venloa.
 TheRock | @ 06.12.2018, 01:09:51 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati