Tenis, ATP: Buenos Aires, Argentina

18:00 Dutra Da Silva- Mayer 2 @ 1.44 (1:2) Won

Sastaju se Dutra i Mayer u okviru 1/16 finala ATP-a u Buenos Airesu, a ja tipujem na pobedu Leonarda Mayera.

Mayer je 50.teniser sveta. Do sada je upisao skor od 2 pobede i 3 poraza. Sto se tice njegovih igara iz prosle sezone, zabelezio je skor od 31:20, na sljaci 20:12 i osvojio jedan turnir, upravo na ovoj podlozi. Mayer je teniser koji prikazuje promenljive partije, solidan, najbolja pozicija 28. na tabeli, a sto se tice njega, sljaka je njegova omiljena podloga, dobre partije prikazuje ovde. Jeste da ove sezone jos uvek nije igrao na ovoj poldozi, ali verujem da će lepo otvoriti meč. Iako sa strane ima takodje sljakaša, Mayer je kvalitentiji.

Dutra je 105.teniser sveta. Ovde je morao da prodje kroz kvalifikacije. Prvo je dobio Collarinia nakon predaje na 1:1, a onda u drugom kolu kvalifikacija dobio je i Clezara sa 2:0 u setovima. Već u prvom kolu neće imati nimalo lak meč. Ove sezone je na skoru 4:3, a sto se tice njegove igre prosle sezone, upisao je 40:32, od čega je na sljaci, na njegovoj omiljenoj podlozi, upisao skor 30:17. Osvojio je 2 celindzera, mada, Dutra je svakako teniser koga više srećemo po celindzerima nego što ga srećemo na ATP turnirima.

Mayer i Dutra su se sastajali do sada 2 puta i to oba puta na sljaci. Slavio je Mayer oba puta sa 2:0, a ja očekujem i danas mozda cak isti rezultat, jer je Mayer kvalitetniji i iskuniji teniser. Srećno!
 stewie | @ 13.02.2018, 15:59:12 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati