Hokej na ledu, SAD: AHL

23:55 Binghamton Devils - Charlotte Checkers (zbroj golova 5.5) V @ 1.70 (4:3 ) Won

Prva moja analiza za danas jeste utakmica američkog AHL-a u kojoj će se sastati Binghamton Devils i Charlotte Checkers, sa početkom u 01:05h u dvorani Floyd L. Maines Veterans Memorial Arena. Ekipa Binghamton Devilsa trenutno se nalazi na 10. poziciji istočne konferencije sa 12 osvojenih bodova uz skor 4-1-2-6 iz 13 utakmica, i gol razliku 35:50. U posljednjih pet utakmica zabilježili su jednu pobjedu nakon produžetaka, dva poraza nakon produžetaka i dva poraza u regularnom vremenu. Posljednju utakmicu igrali su u gostima protiv Bridgeport Sound Tigersa, a izgubili su sa 7:3.
S druge strane njihov današnji protivnik, ekipa Charlotte Checkersa trenutno se nalazi na 1. poziciji istočne konferencije sa 20 osvojenih bodova uz skor 8-2-0-1 iz 11 utakmica, i gol razliku 42:25. U posljednjih pet utakmica zabilježili su četiri pobjede u regularnom vremenu i jednu pobjedu nakon produžetaka. Posljednju utakmicu igrali su kod kuće protiv Providence Bruinsa, a pobijedili su sa 3:2.
U posljednjih 5 međusobnih utakmica, Charlotte je slavio u dvije u regularnom vremenu u jednu nakon produžetaka, a Binghamton u dvije u regularnom vremenu. Posljednju međusobnu utakmicu igrali su ove sezone, u toj utakmici Binghamton je bio domaćin, a bilo je 3:3 u regularnom vremenu, a Charlotte je slavio nakon produžetaka.
Ovdje sam se odlučio na tip zbroj golova 5.5 - više, a koeficijent za ovaj tip je 1.70. Razlog zbog kojeg sam se odlučio na ovaj tip jeste taj što Checkersi postižu 4 gola po utakmici i trenutno su najbolja ekipa lige, a Devilsi primaju 4 gola po utakmici, pa stoga ovdje očekujem od Checkersa da budu efikasni, ali ni Devilsi nisu tako loši pa i od njih očekujem barem jedan-dva gola. Tako da se nadam večeras dobroj i efikasnoj utakmici.
 TheRock | @ 09.11.2018, 19:55:06 | Nema komentara

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati