Nogomet, Kvalifikacije za ligu prvaka

18:00 Alahskert - Celtic više od 2,5 golova DA @ 2.05 (0:3) Won

Meč kvalifikacija za ligu prvaka u kojem prvak Armenije Alaskhert dočekuje prvaka Škotske Celtica i gdje očekujem da vidimo više od 2,5 golova na ovom meču. Manje više sve znamo u Celticu koji je zadnje dvije sezone igrao i u grupnoj fazi lige prvaka a pred početak ovih kvalifikacija Celtic je imao i nekoliko dobrih pripremnih mečeva gdje su pobjedili Spartu Prag sa 1:0 i Shamrock sa 0:7. Celtic je svakako mnogo kvalitetenija ekipa od Alashkerta i pobjeda ne bi trebala doči u pitanje a vjerujem da bi uz ofanzivan pristup Celtica, što svakako očekujem, danas trebali da vidimo i višer od 2,5 golova. Naravnoi treba poštovati prvaka bilo koje zemlje ali ipak Celtic je daleko kvaliteteniji. Vjerujem da bi upravo ekipa Celtica mogla da ispoštuje ovaj tip ali uz domači teren, domače navijače i dosta visoku temperaturu ni domačin nije bez šansi da zabije barem jedan gol. Alaskhert pred ovaj meč ima i jedan veči minus jer su ostali bez najboljeg defanzivca Škvorca, što nije nikako dobro pred ofanzivno orijentisani Celtic. I Celtic ima neke igrače pod upitnikom ali i bez njih su daleko jači od armenaca i vjerujem da bi trebali da vidimo laganu pobjedu Celtica i vjerujem više od 2,5 golova na ovom meču.
 king11 | @ 10.07.2018, 14:30:52 | 1 komentar
Dex

@10.07.2018, 17:48:19
Celtic will be forced to play not the main structure today. To Armenia haven't gone: defenders Mikael Lyustig (3 goals + 3 assist), Dedrik Boyata (3+3), Christian Gamboa and Marvin Kompper; midfielders Tom Rogich (8+9) and Johnny Heys (1+2) and also forward Li Griffiths (13+8).
In Yerevan weather remains all day at the level of 39 ° (for comparison: in Glasgow now temperature hardly reaches 20 °). Also it should be added that strong support of team of owners is expected – the entrance on a match was made free. In so hot heat to football players of Celtic will be extremely inconveniently, and they will definitely not be able to play on a maximum of the opportunities.

Samo prijavljeni korisnici mogu komentirati