Pregled analiza za 06.07.2022

Nogomet 17:00 Vikingur - Europa 2.5 + - 1.63 @   WWin    ?

Vikingur već sam spominjao drugu analizu, klub sa Farskih Otoka koji će dočekati Europu, klub sa Gibraltara koji je baš kanta za nabijanje. Ne gube uvijek, nekad se desi da i oni razbiju nekoga, ali uglavnom ili znaju izgubiti po 3-4 gola ralzike ili nekoga dobiju isto toliko, nema neke sredine kod njih. Vikingur je dobra napadačka ekipa, tako da i ovdje očekujem također dosta golova, te me ne bi iznenadilo da ovo prebace i u prvom poluvremenu. Vikingur je od prije koju sezonu zapao na Europsku scenu, a to se vidi i po ligaškim utakmicama gdje sam govorio da su jedini ozbiljni konkureti za titulu upravo oni, tu je i Klaksvik i ova dva kluba maltene, vladaju tom ligom. Naravno puno imaju lakši zadatak od svojih kolega iz lige, ali opet vidjelo smo i previše iznenađenja, tako da na sve treba biti spreman. Mislim da ćemo danas gledati najmanje 3 gola te očekujem da opravdaju ulogu favorita, te da gledmao jedan zanimljiv i efikasan meč.
JohnnyCash @ 06.07.2022, 00:14:17    Nema komentara

Nogomet 18:00 Bodo/Glimt - Klaksvik 2.5 + - 1.48 @   WWin    ?

Polako nam kreće i ovogodišnje kvalifikacije u Europi, na redu je Liga Prvaka kao i Europska liga, odnosno liga konferencije odnedavno. Bodo je sjećamo se svi vrlo vjerovatno dobio Romu u grupi, i onda su se kasnije sastali u kvalifikacijama i Roma ih je izbacila, ali ipak ostaje sigurno ona uspomena kad su dobili 6:1 murinjovu ekipu i tako ovaj klub iz Norveške zasigurno poprimio velike simpatije. Klaksvik je ekipa sa Farskih Otoka, koja pored Vikingura o kojem ću pisati u drugoj analizi, sigurno njihovi najbolji i najuvjerljiviji kandidati. U svom prvenstvu imaju omjer 14-1-0, zabijaju jako dosta golova, i jednostavno su dimenzija više za ostatak prvenstva. Ipak pravi ispit su upravo ove kvalifikacije, i odmah su dobili po meni jednog od najtežih protivnika. Vjerujem da Klaksvik kao i prethodnih sezona može da iznenadi, očekujem da postignu barem jedan gol te da ukupni zbir se prebaci. Ne bi me čudilo neko iznenađenje, da ovdje izvuku neriješen ishod, ili čak možda pobjedu, ali to nam ostaje da vidimo.
JohnnyCash @ 06.07.2022, 00:14:17    Nema komentara

Nogomet 20:00 Inter Turku - Drita 2.5 - - 1.85 @   WWin    ?

Finci su dosta nezgodna ekipa, uvijek su bili, uvijek će i biti. Ima tu i Helsinki koji je dosta respektabilna momčad također, i jednostavno nikog ne treba podcjeniti u ovim kvalifikacijama. Drita sa druge strane klub sa Kosova koji je prošle godine namučio pošteno Feyenoord ako se ne varam, kući znam da su igrali bez golova, dok su u gostima izgubili 3:2. Nizozemci koji su vrijedniji 100x više od kluba sa Kosova, su živu glavu izvukli, jer da nisu, to bi sigurno bila senzacija desetljeća. Ne vjerujem da ćemo vidjeti dosta golova na današnjem meču ,jer su obje ekipe zatvorene poprilično. Drita će morati paziti, jer je prva utakmica za njih u gostima, i moraju paziti da ne prime više od 2 gola, jer bi sve suprotno dovelo do jako teške šanse za prolaz. Dok sa druge strane vjerujem da su Finci upoznati sa kvalitetnom, i nezgodnim klubom protiv kojeg igraju, pa očekujem maksimalno 2 gola, te da zaista bude neizvjesno do samoga kraja.
JohnnyCash @ 06.07.2022, 00:14:17    Nema komentara
<< 06.07.2022 >>